Access Bars® tretma

Kaj je Access Bars tretma?

Access Bars je nežna tehnika, pri kateri se dotikamo 32-ih točk na glavi in tako sprožimo proces samozdravljenja.  Samo 15 minut je potrebnih, da naši možgani dosežejo theta stanje – to pa je stanje globoke sprostitve in se s tem odpira nov prostor zavedanja v našem življenju.

Če omenimo samo nekaj teh točk – recimo točka za radost, žalost, zdravljenje, telo in spolnost, potem točke za prijaznost, hvaležnost, za kreativnost, kontrolo in denar … vse to so področja, ki so v naših življenjih pomembna.

Kaj je lahko še bolje kot to?

Access Bars je pomagal že tisočim ljudem spremeniti veliko področij, ki so povezani z njihovimi telesi: vključno s spanjem, telesno težo, zdravjem na splošno, denarjem, odnosi, nevrozami, stresom, odvisnostmi ter mnogimi drugimi stvarmi.

Barsi omogočijo, da se nam spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsak bars tretma je lahko drugačen.
Kot pravi dr. Dain Heer, soustanovitelj barsov in avtor knjige Bodi ti, spremeni svet: “V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste dobili odlično masažo. V najboljšem primeru pa se lahko spremeni celotno vaše življenje.”

Bi se radi naučili ‘barskanja’?

V kolikor bi radi izvedeli več o barsih in o tem, kako se jih izvaja, vas vabim  k obisku delavnice Access Bars®, saj imam pridobljen certifikat za facilitiranje le-teh. 
Pokličite in se bomo dogovorili o podrobnostih. Po delavnici postanete Access Bars® praktik in tretmaje lahko izvajate samostojno, lahko pa se udeležujete tudi naših izmenjav.

Accessovi TELESNI PROCESI

Poleg ‘barsov’, ki so najbolj esencialna seansa v sklopu Access Consciousness-a, se lahko izvaja tudi posamezne telesne procese. V studiu izvajamo:

 • CELIČNI SPOMIN (odlično deluje pri poškodbah in na brazgotine – znatno se pomanjšajo oz. so manj vidne)
 • KOREKCIJA VIDA (ugoden vpliv na stanje oči – izboljšan vid, zmanjšanje dioptrije, ugoden vpliv tudi pri poškodbi roženice)
 • MTVSS (telesu vrača vitalno/ življenjsko energijo, odlična podpora pri težavah posameznikov organov in za krepitev imunskega sistema, podpora za športnike, proti utrujenosti)
 • ENERGIJSKI FACELIFT (vsebuje tudi energije samostojnih telesnih procesov, zato ni namenjen le lepi koži in za anti-age procese; je izjemno negovalen proces za splošno dobro počutje)
 • DEMOLEKULARNA MANIFESTACIJA IN MOLEKULARNA DEMANIFESTACIJA (dobri rezultati pri kožnih težavah: bradavice, herpes, znamenja ipd., lahko tudi za razstrupljanje telesa)
 • TRIZLOŽNI SEKVENČNI SISTEMI in NIČELNA VSOTA TRAVME (za lajšanje posledic različnih travm, npr. po nesrečah in drugih travmatičnih dogodkih)
 • LEGENDA EL DORADO (dobro delovanje pri bolečinah, sploh dolgotrajnih in za vnos energije obilja)
 • KVADRATNI KOREN NA MINUS ENA (dobra podpora pri prehladih, artritičnih obolenjih)
 • IZBRIS PROIZVEDENIH OBČUTKOV UTELEŠENJA (podpora na čustvenem nivoju, posebej na področju podzavestnih vzorcev)
 • IZMENJAVANJE DIMENZIONALNOSTI (odlično deluje pri bolečinah hrbtenice, križ)
 • LIMFNO ŽLEZNA NESKLADJA (podpora pri limfnem in tudi hormonskem sistemu, pri izzivih z menopavzo)
 • PRIKLIC UTELEŠENE JEZE (dobra podpora pri ljudeh, ki nosijo v sebi veliko jeze)

in še marsikatere druge, ki pomagajo pri lajšanju mnogih stanj, tako mentalnih kot na fizičnem/ telesnem nivoju

Vabljeni, da nas obiščete in preizkusite nekaj novega – barsi in telesni procesi so nekaj, kar bo v doprinos tako vam kot vašim najdražjim!