Access Bars® tretma

Kaj je Access Bars tretma?

Access Bars je nežna tehnika, pri kateri se dotikamo 32-ih točk na glavi in tako sprožimo proces samozdravljenja.  Samo 15 minut je potrebnih, da naši možgani dosežejo theta stanje – to pa je stanje globoke sprostitve in se s tem odpira nov prostor zavedanja v našem življenju.

V teh točkah, ki se jih praktiki ‘barsov’ dotikamo, se skrivajo vaše misli, omejitve, ideje, čustva in prepričanja, ki vas omejujejo, pa tudi sodbe in razmišljanja na posameznem področju. Skozi tretma se raztapljajo blokade, ki segajo v vsa področja naših življenj.  Tako je, kot da bi pritisnili tipko ‘reset’ na računalniku.

Si predstavljate, da si ne delate več omejitev in da je vse mogoče? 

Če omenimo samo nekaj teh točk – recimo točka za radost, žalost, zdravljenje, telo in spolnost, potem točke za prijaznost, hvaležnost, za kreativnost, kontrolo in denar … vse to so področja, ki so v naših življenjih pomembna.

Barsi nam omogočijo zavedanje, da lahko spremenite karkoli v vašem telesu in v življenju.

S pomočjo barsov se lahko otresemo več težav, ki nas spremljajo v življenju: prekomeren stres, nakopičena utrujenost in različna stanja izgorelosti,  nespečnost, lajšajo tudi glavobol in migrene.

Osebne izkušnje:

 • proces dobesedno ‘prazni’ glavo in prežene utrujenost
 • prinaša širši pogled in širi vašo zavest, zmanjšuje napetost in posledično čutite, da se zmanjša občutek strahu, zaskrbljenosti
 • pomaga ljudem, ki trpijo za depresijo in napadi tesnobe (anksioznost)
 • v veliko pomoč je tudi šolarjem in študentom, saj se lažje fokusirajo na učno snov
 • mnogim se odprejo nove poslovne poti (ali druga področja v življenju, npr. sprememba v odnosih)
 • ugodno vpliva na zdravje

Kaj je lahko še bolje kot to?

Access Bars je pomagal že tisočim ljudem spremeniti veliko področij, ki so povezani z njihovimi telesi: vključno s spanjem, telesno težo, zdravjem na splošno, denarjem, odnosi, nevrozami, stresom, odvisnostmi ter mnogimi drugimi stvarmi.

Barsi omogočijo, da se nam spremembe v življenju zgodijo lahkotno. Vsak bars tretma je lahko drugačen.
Kot pravi dr. Dain Heer, soustanovitelj barsov in avtor knjige Bodi ti, spremeni svet: “V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste dobili odlično masažo. V najboljšem primeru pa se lahko spremeni celotno vaše življenje.”

Bi se radi naučili ‘barskanja’?

V kolikor bi radi izvedeli več o barsih in o tem, kako se jih izvaja, vas vabim  k obisku delavnice Access Bars®, saj imam pridobljen certifikat za facilitiranje le-teh. 
Pokličite in se bomo dogovorili o podrobnostih. Po delavnici postanete Access Bars® praktik in tretmaje lahko izvajate samostojno, lahko pa se udeležujete tudi naših izmenjav.

Accessovi TELESNI PROCESI

Poleg ‘barsov’, ki so najbolj esencialna seansa v sklopu Access Consciousness-a, se lahko izvaja tudi posamezne telesne procese. V studiu izvajamo:

 • Celični spomin

  Celični spomin
  Opis: namen Celičnega spomina je omilitev brazgotin na telesu, pomaga pa tudi na drugih področjih.
  Osebne izkušnje: poleg energijske podpore pri brazgotinah pomaga tudi pri celjenju ran in poškodbah (udarnine, zvini ipd.)

  Zapri vsebino

   
 • Priklic utelešene jeze

  Priklic utelešene jeze
  Opis: proces se izvaja, ko ima oseba v sebi veliko nepredelane jeze, pa se le-te običajno ne zaveda. Posledica potlačenih čustev so lahko težave z želodcem, jetri, vrtoglavico in glavoboli.
  Osebne izkušnje: na ta način lahko  odklenemo jezo iz telesa, da postane bolj sproščeno in nas popelje do boljšega zdravja.

  Zapri vsebino

 • Trizložni sekvenčni sistem

  Trizložni sekvenčni sistem
  Opis: proces se izvaja skupaj z bars tretmajem in se ga uporablja z namenom, da iz telesa ‘odstranimo’ stare travme, ki smo jih doživeli v preteklosti. Telo namreč zabeleži vsako travmo, s procesom pa le-te ublažimo.
  Osebne izkušnje: odlična podpora pri posledicah psihične travme (prometne nesreče, povzročitev poškodb, posledice operacij ipd.)

  Zapri vsebino

 • MTVSS

  MTVSS
  Opis: MTVSS je eden najbolj dinamičnih procesov in je vsestransko uporaben. Uporabimo ga lahko za povrnitev vitalnosti telesa (tudi kot povečanje zmožnosti telesa), za ojačanje  imunskega sistema, z njim izboljšamo delovanje posameznih organov in še kaj.
  Osebne izkušnje: učinkovito  pri odpravljanju utrujenosti, povrnitvi vitalnosti za celotno telo, izboljšava rezultatov pri telesni aktivnosti (šport), odpravljanje izgorelosti, podpora obolelim organom ipd.

  Zapri vsebino

   
 • Biomimetično in biomimetrično posnemanje

  Biomimetično in biomimetrično posnemanje
  Opis: pri tem gre za zmožnost telesa, da se prilega v preostali svet in pri tem poskušamo posnemati druge.
  Osebne izkušnje: na nek način ‘odklepamo’ svoje telo, postanemo bolj podobni samim sebi. Proces je dobra podpora pri odstranjevanju prevelike navezanosti

  Zapri vsebino

 • Izbris vseh proizvedenih občutkov utelešenja

  Izbris vseh proizvedenih občutkov utelešenja
  Opis: s tem procesom izbrišemo, kar smo v preteklosti ponotranjili in vplivali na našo percepcijo, predvsem na podzavestne vzorce, ki nam ne služijo več
  Osebne izkušnje: ugoden vpliv na lastno zavedanje, izboljša samopodobo oz. nas spodbudi, da imamo lepši in bolj zdrav odnos do sebe

  Zapri vsebino

   
 • Izvorno polje za odstranjevanje in izkoreninjenje kromatik časa

  Izvorno polje za odstranjevanje in izkoreninjenje kromatik časa
  Opis: v osnovi je namenjen odpravljanju gub, izvaja pa se ga tudi pri mentalnih boleznih (bipolarna motnja, shizofrenija, tudi pri Parkinsonovi bolezni) in boleznih, kjer smatramo, da je vzrok genetske narave.
  Osebne izkušnje: podpora za boljše psihično počutje

  Zapri vsebino

 • Limfno-žlezna neskladja in nedoslednosti

  Limfno-žlezna neskladja in nedoslednosti
  Opis: limfni sistem je pogosto oslabljen, kar vodi do različnih alergij, pogostih prehladov, hudih glavobolov (migrene) in do kožnih težav. Oslabljen limfni sistem je pogosto tudi vzrok za debelost in nastanek celulita. Poleg naštetega proces pomaga tudi pri težavah s sluhom in s sinusi.
  Osebne izkušnje: uravnava delovanje ščitnice, dobra podpora za hormonsko ravnovesje, v veliko pomoč je pri ‘ženskih’ težavah. Spodbuja tudi delovanje jeter in ledvic, odpira zamašene sinuse.

  Zapri vsebino

 • Izbris maščobnih celic

  less=”Zapri vsebino”]
  Opis: ta proces se izvaja skupaj s procesom za limfno – žlezna neskladja in nedoslednosti. V maščobnih celicah se kopičijo tudi naša nepredelana (negativna) čustva – gre za večplastno delovanje, razgradnjo maščobnih celic in odklepanje čustev, ki jih je telo zaklenilo in se zaščitilo.
  Osebne izkušnje: poleg odpravljanja odvečne teže boste občutili čiščenje  čustvene navlake, ki je odgovorna za kopičenje maščobnih celic v telesu.

  Zapri vsebino

 • Korekcija vida

  Korekcija vida
  Opis: popravlja vid in pomaga tudi tistim, ki imajo težave s sivo mreno. Lahko se zgodijo tudi širši uvidi – vpliva tudi na to, da imate bolj jasen pogled na druga področja v življenju
  Osebne izkušnje: pomoč utrujenim očem, izboljšanje vida, odlična podpora pri poškodbah oči (vnetje, solzenje) in še marsikaj.

  Zapri vsebino

 • Energijski facelift

  Energijski facelift Opis: proces ni odgovoren le za to, kar odraža ime, saj ima večplasten vpliv na telo. Vsebuje tudi energijo drugih procesov, zato prihaja ne le osveženega obraza, temveč tudi do splošnega boljšega počutja.
  Osebne izkušnje: osvežene poteze obraza, izboljšan tonus kože, spremembe na laseh, hitrejše celjenje in obnovitev celotnega telesa, splošno dobro počutje. Proces je intenziven in celosten, vnaša spremembe v vaše življenje.

  Zapri vsebino

 • Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija

  Demolekularna manifestacija in molekularna demanifestacija
  Opis: proces ugodno vpliva na vse, kar je povezano s kožo – zmanjšuje  različne tvorbe, kot so bradavice, znamenja, kožni madeži ipd. 
  Osebne izkušnje: uspešno zmanjšuje herpes, znamenja, blaži znake dermatitisa in drugih kožnih težav.

  Zapri vsebino

 • Kvadratni koren od minus ena

  Kvadratni koren od minus ena
  Opis: nenavadno ime, a učinkovit proces. Pomaga lajšati prehlade, gripo, ugodno vpliva na imunski sistem in težave z artritisom.
  Osebne izkušnje: odpravlja prehlade, ugodno vpliva na artritična obolenja.

  Zapri vsebino

   
 • Izmenjavanje dimenzionalnosti

  Izmenjavanje dimenzionalnosti
  Opis: ugodno vpliva na telo tam, kjer si ustvarjamo omejitve. V podporo je pri vseh težavah s hrbtenico
  Osebne izkušnje: večja prožnost hrbtenice, pomaga pri težavah s križem

  Zapri vsebino

Vabljeni, da nas obiščete in preizkusite nekaj novega – barsi in telesni procesi so nekaj, kar bo v doprinos tako vam kot vašim najdražjim!