Kontakt/ Kje smo?

Studio

Poklukarjeva ul. 27, 1000 Ljubljana  – vhod z zadnje strani stavbe

Delovni čas: po dogovoru  (zaradi narave dela se je potrebno predhodno naročiti)

Rezervacija termina na: 069 669 323  (lahko tudi SMS) /  ali preko elektronskega naslova: [email protected]

(naročanje poteka od ponedeljka do petka)

V primeru, da ne pridete na dogovorjeni termin (ali da ga ne odpoveste pravočasno – 24 ur prej), se zaračuna čakalna ura 20 €.

* (Trenutno poslujemo samo z gotovino in preko plačil v spletni trgovini – darilni boni)

Kako se pride do studia UMETNOST DOTIKA?

Iz smeri Lj – center

Iz centra po Tržaški cesti, nato se zavije desno pri viški gimnaziji. Takoj čez železniško progo je semafor – zavijete levo. Greste mimo pizzerie Azur, pri prvem semaforju je na levi Poklukarjeva ulica – do studia pridete mimo samostojne hiše med blokoma (pizzeria Bullizza), na zadnji strani stavbe na levi je vhod.

V kolikor ob cesti ni prostega parkirišča, se vrnite se na semafor in zavijte levo, takoj za stavbo z napisom PKK zavijete levo, tam je še eno parkirišče (za dvig zapornice me pokličete). Nato greste ob zadnji strani stavbe, mimo bloka in samostojnega lokala ter takoj naprej, kjer so prva vrata naslednje stavbe – tam je vhod v studio.

Iz smeri (AC)  Lj – Brdo

Ko zavijete z obvoznice na izvozu Brdo, greste naravnost čez križišče, mimo križišča za Mons in potem ves čas naravnost, mimo Tehnološkega parka. Na križišču pri Hoferju zavijete levo na Cesto na Brdo, približno 700 m naprej (malo pred semaforjem) boste zagledali stavbo z napisom PKK, tam zavijete desno na parkirišče (za dvig zapornice me pokličete).

Do studia pridete ob zadnji strani stavb ali preko otroškega igrišča, najbolj leva vrata na zadnji strani bloka, tik ob samostojni hiši (lokal v prenovi). 

Iz smeri (AC)  Lj – Vič

Obvoznico zapustite na izvozu Vič in prečkate Tržaško cesto, peljete naravnost. Kmalu boste zagledali Hofer in tam na semaforju zavijete desno  na Cesto na Brdo, približno 700 m naprej (malo pred semaforjem) boste zagledali stavbo z napisom PKK, tam zavijete desno na parkirišče (za dvig zapornice me pokličete).

Do studia pridete ob zadnjih strani stavbe ali preko otroškega igrišča, najbolj leva vrata na zadnji strani bloka, tik ob samostojni hiši (lokal ob prenovi). 

Na Poklukarjevi ulici pred našo stavbo imamo po novem parkomate, plačilo je 0,50 €/ ura.

Do studia vozi avtobus mestnega prometa št. 14 (smer Bokalce) – postajališče Jamnikarjeva.

V bližini je tudi železniška postaja Lj – Vič (1 km stran), pri knjižnici Grba pa je tudi postajališče Bicikelj.

Studio Umetnost dotika od zunaj