Pred-prvomajski BARS MARATON

Tokrat bomo naš bars maraton izvedli tik pred počitnicami 😉
Kot je že znano, namen tovrstnega maratona je narediti čim več bars tretmajev – tako kot klasični maratonci preizkušajo svoje moči, tudi pri nas delamo na svoji zmogljivosti in širimo zavedanje.
Izvajali bomo ne le bars tretmaje, temveč tudi pripadajoče telesne procese – med najbolj obiskane spadajo energijski facelift, korekcija vida, MTVSS in limfno-žlezna neskladja, ki prav lepo uredi vse v zvezi s hormoni. Tudi tretma za podporo pri diabetesu je kombinacija telesnih procesov in je precej uspešen.
Vabljeni, da si čim prej rezervirate termin zate, saj se mesta običajno kar hitro zapolnijo. Se vidimo kmalu!

Popusti na materinski dan

V ponedeljek bo materinski dan in vsekakor bo to dan,  ko se bomo poklonili materinstvu – tako boste mame, mamice, mamuške, kakorkoli vas imenujejo, deležne lepih popustov.
Morda imate doma najstnike, ki vas veselo ‘spravljajo na obrate’ ali mlajše, ki zahtevajo pozornost na svoj način – pri obojih boste verjetno vesele barsov, da si spočijete glavo. Ali pa pridete na razvajanje z masažo – imate zelo veliko možnosti, kako se pocrkljati!
Vabljene, da slavite v našem studiu. Za termin je dobro poklicati čim prej, da ne zmanjka prostih ur!

Decembrski BARS MARATON

Ker je začetek decembra prav tako stresen kot začetek septembra, bomo imeli pri nas še zadnji letošnji BARS MARATON.

Kar pomeni, da bomo dan posvetili Accessovim tretmajem – namen je narediti čim več barsov ter drugih telesnih procesov. Izbiro imate res veliko – od energijskega facelifta, do korekcije vida, MTVSS za več energije in do Legende El Dorado (več o procesih si lahko preberete v sklopu Access Bars tretmaji)

Predlagamo, da z rezervacijo termina kar pohitite, saj so bili na zadnjem bars maratonu termini zelo hitro polni!

Možno je priti tako v petek kot v soboto dopoldne – toplo vabljeni v družbo lepih energij!

Pred začetkom šole še BARS MARATON

Konec počitnic se nezadržno bliža – hkrati s tem pa prihaja tisti ‘predšolski’ stres, ko gruntamo, ali imajo otroci že vse za šolo, pa kakšna bo logistika za razne treninge in jooj, v pisarni nas čaka ogromno dela …
Ravno zato, da ‘ne bo panike’, sem se odločila za bars maraton – da se umirimo mi, naši otroci, naši ljubljeni in da svoje opravke uredimo z milino.
 
Pridite in si privoščite urico miru – na voljo bodo tako barsi kot tudi telesni procesi (najbolj obiskani so energijski facelift, MTVSS, korekcija vida, za limfno-žlezni sistem in cel kup tistih, da umirimo naše podzavestne vzorce) – o njih si lahko malo več preberete na naši spletni strani
 
Z rezervacijo bo treba pa kar pohiteti, termini se hitro polnijo! 

Popusti ob svetovnem dnevu čebel

Minulo soboto smo obeležili svetovni dan čebel in ker v studiu izvajamo tudi medene masaže, bomo imeli v tem tednu popuste na vse medene storitve – tako za posamezen obisk kot pri nakupu paketov.

Popusti bodo aktivni od ponedeljka, 22. maja do petka, 26. maja 2023 (tudi v spletni nakupovalnici). Vabljeni!