Program za ženske

Tretma Femina Rubina

Gre za energijski tretma, ki je namenjen je  ženskam, ki se soočajo z izzivi v ’tistih dneh’ – kar pomeni, da jih pestijo bolečine pred in med menstruacijo, napetost v prsih, razpoloženje zelo niha.

Dosedanji rezultati so dobri, večina bolečin izzveni – tretma poskrbi za boljše počutje tako v telesnem kot psihičnem smislu in energije vas bodo lepo podprle.

Tretma za hormonsko ravnovesje 

Težave ob menstrualnem ciklu, ob menopavzi ali stresne situacije hitro porušijo hormonsko ravnovesje v ženskem telesu – ob vsem naštetem vam bo pomagal kombiniran energijski tretma, pri katerem se bo hormonski sistem umiril in harmoniziral.

Tretma traja 60 minut.

Tretma OSVOBOJENA

Moje delo me že ves čas nagovarja k delu z ženskami, ki živijo pod pritiskom vsakodnevnih bremen – kariera, dom, morda nekaj rekreacije in tekanje od enega opravka do drugega … vse našteto od nas zahteva veliko energije, a časa, da si oddahnemo in se umirimo v sebi, kar  ni.

Ravno iz tega razloga se je zgodila Osvobojena – da ženska najde podporo, zadiha,  si vzame trenutek zase in se zaveda sebe, svojega telesa.

Osnovni namen je seveda doseči popolno sprostitev, vendar je Osvobojena še več kot to – je prebujenje vaše ženske esence in  je spoznanje, da je naše telo tempelj, ki ga častimo z dotikom ter čuječnostjo. 

Osvobojena je celostna, maziljenju podobna masaža in je ustvarjena prav posebej za ženske. Gre za združitev več masažnih tehnik in energijskih procesov – je čutna, sproščujoča ter izjemno negovalna.

V varnem in prijetnem okolju, ob prijetni glasbi in nežnem razvajanju z oljem vrtnice boste dame nahranile svoje čute, okrepile energijo srca in se spomnile, kako lepo je biti ženska.

V kolikor bo telo odreagiralo z vznemirjanjem (morebitne potlačene travme), se tretma nadaljuje z ustreznimi telesnimi procesi, ki so namenjeni prav temu – odpravljanju ‘navlake’, ki nas ustavlja pred tem, da bi polno zaživeli.

Tretma traja med 90 – 120 minut.

Toplo vabljene!